Toto jsou nejlepší a zdravé nápoje na hubnutí, které jsou pro muže i pro ženy

0
12484
Toto jsou nejlepší a zdravé nápoje na hubnutí, které jsou pro muže i pro ženy

Pít musí každý člověk, konec konců, voda tvoří většinu objemu našeho těla. Pokud vás trápí nadváha a chtěli byste nějaké to přebytečné kilo shodit, právě vhodně zvolené nápoje mohou být dobrou cestou. Nemusí jít přitom ani o žádné speciální proteinové a nutriční.

Množství nápojů a tekutin, které vám mohou pomoci nějakým způsobem na snížení a optimalizaci hmotnosti, totiž s velkou pravděpodobností pijete i nyní. Důležité je však vědět, které jsou nejúčinnější a na ty se zaměřit nejvíce. V kombinaci s jinými opatřeními vám mohou pomoci na hubnutí z břicha a z těch částí těla, které jsou nejrizikovější.

Jaký vliv mají nápoje na hubnutí a na jaké oblasti působí

Pitný režim je běžnou součástí dne a bez tekutin a nápojů by náš organismus fungovat nemohl. Z pohledu trávení jsou tekutiny stejně důležité jako například vláknina, podporují totiž metabolismus, trávicí mechanismy, vstřebávání živin a také vylučování stolice.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Správným výběrem nápojů a správným pitným režimem je možné trávení a optimalizaci hmotnosti viditelným a pozitivním způsobem ovlivnit. Základem je pít během celého dne, v rovnoměrných intervalech, například každé dvě hodiny, ale v menších dávkách, od 1 do 2 dcl vody. Nepřehánějte to s množstvím, ale zároveň neignorujte ani pocity žízně.

Z hlediska hubnutí mohou nápoje a tekutiny působit ve více oblastech:
• prvním úkolem tekutin a nápojů je, že mohou okamžitě a rychle naplnit žaludek a vyvolat tak pocit zasycení, případně celkově snížit pocit chuti na jídlo
• zároveň působí v oblasti podpory metabolismu prakticky všech živin, ať už jde o cukry nebo tuky, mnohé mohou ovlivnit inzulín a chuť na sladké
• neméně důležitým vlivem tekutin je také podpora trávení a vylučování, tekutiny obecně totiž změkčují stolici a mohou tak působit na její pravidelné vylučování
• nápoje obsahující draslík podporují selektivní lepší hospodaření těla s vodou a odvodnění organismu, tekutiny s kofeinem zas působí na spalování tuků

Kromě toho, že existují nápoje vhodné pro hubnutí, existují i ​​ty, které jsou na to vyloženě nevhodné. Jedná se hlavně o nápoje obsahující umělá sladidla a jednoduché cukry, stejně tak o synteticky připravované nápoje obecně, alkohol a sycené nápoje s bublinkami.

OPTIMÁLNÍ PITNÝ REŽIM BĚHEM DNE

Nejen to, co budete pít, ale i to, kolik toho budete pít, má význam pro trávení a trávicí soustavu a tedy i pro případnou optimalizaci hmotnosti. Běžný příjem by měl být kolem 2 až 2,5 litru tekutin denně, v případě nadměrně teplého počasí od 2,5 do 3 litrů.

Které nápoje na hubnutí jsou nejlepší

Pokud jde o nápoje, které si umíte koupit nebo si je rychle připravit doma s použitím připravené a zpracované suroviny, do vašeho pitného režimu byste měli zahrnout hlavně vodu, čaje a kávu. Pokud netrpíte laktózovou intolerancí, můžete jít i tímto směrem.

headerbanne

Toto jsou nejlepší nápoje pro hubnutí, po kterých můžete sáhnout:

Čistá voda: Ten nejlepší nápoj, který můžete využít na své hubnutí, je čistá voda, ať už z kohoutku, nebo v případě nutnosti i jako balená voda v lahvích. Pokud ji chcete využít na podporu metabolismu, stačí ji pít pravidelně během celého dne.

V případě, že s ní chcete zlepšit i spalování tuků a kalorií, doporučuje se ji trochu zchladit. Po jejím vypití totiž tělo bude muset vydat energii, aby ji v trávicím systému ohřálo na tělesnou teplotu. Celkově vám pomůže i na stabilizaci cukrů v těle.

Kokosová voda: Druhým typem nápoje prospěšného pro hubnutí, ve kterém je zároveň také použita voda, je kokosová voda. Tu si umíte koupit v hotové formě, případně jako sušený prášek s obsahem extraktu z kokosu, který stačí pak už jen jednoduše zalít.

Výhodou tohoto nápoje je, že obsahuje hodně antioxidantů, minerálů, hlavně draslíku a výživných látek, díky kterým dochází jednak ke snížení pocitu hladu a spíše k pocitu nasycení, ale také ke zrychlení metabolismu a lepšímu spalování tuků.

Citrónová voda: Vodu můžete využít do třetice i tak, že do ní přidáte několik plátků citronu a dostanete tak citronovou vodu, případně si ji víte koupit i jako hotový produkt. Spojení vlastností vody s pozitivními vlivy citronu je velmi dobrá volba.

Kromě toho, že má minimum kalorií, obsahuje vitamín C, což je známý antioxidant s vlivem na zrychlení metabolismu. Navíc, díky stopovým prvkem snižuje i pocit hladu a díky pektinu pomáhá na činnost střev a lépe vylučování stolice z těla.

Káva: Obecně známým stimulantem trávení, ale i nervového systému, srdce a celkové fyzické či mentální vitality je káva. Hovoříme samozřejmě o poctivé černé kávě z kvalitních bobů, kterou si čerstvě pomelete těsně před konzumací.

Taková káva vám pomůže na zrychlení metabolismu, podporu trávení a vylučování stolice a na snížení pocitu hladu. Většina jejích pozitivních účinků vychází z obsahu kofeinu, důležité je ji pít ale bez cukru nebo mléka, které mají naopak negativní vliv.

Čaje: Blahodárné působení na hubnutí má i čaj, konkrétně více druhů čaje. Ten je také velmi dobrým zdrojem kofeinu, ale obsahuje mnohem více antioxidantů, což jsou látky chránící trávicí systém před oxidačním stresem a vlivem volných radikálů.

Chcete-li podpořit spalování tuků a metabolismus, sáhněte hlavně po zeleném čaji a jablečném čaji. Na střevní problémy a zažívání naopak pomáhá bílý čaj. Produkci trávicích šťáv stimuluje mátový čaj, rooibos vám zas pomůže ke snížení hladu.

Kefír: Na závěr jsme si nechali tip na nápoj, který má mimořádně blahodárné a hlavně široké účinky na trávení a trávicí soustavu. Kefír je mléčný kvašený nápoj, který obsahuje přes 30 druhů různých kvasinek a bakterií a právě díky nim pomáhá na zažívání.

Denně stačí vypít 2 až 3 dcl kefíru a máte zajištěnou dostatečnou dávku na podporu střevní mikroflóry i zdraví celého trávicího traktu. Kromě toho vám kefír pomůže nejen na rychlejší a efektivnější trávení, ale i na spalování tuků, cukrů a kalorií.

NEJEN NÁPOJE, ALE AJ JINÉ FAKTORY

Kromě nápojů mají vliv na hubnutí, metabolismus, trávení či spalování tuků i jiné faktory. Důležitý je samozřejmě jídelníček, čili to, co jíte, ale i pravidelný pohyb, který nejlépe pomáhá na spalování kalorií a právě díky němu můžete shodit hmotnost.

Výživové doplňky a přípravky na hubnutí

Podpořit své hubnutí můžete nejen prostřednictvím výběru vhodných nápojů a tekutin, ale i s pomocí speciálních přípravků. Ty mají charakter doplňků výživy a volně dostupných produktů, nejčastěji perorální formy a podoby.

Jejich cílem bývají několik oblasti s vlivem na hubnutí:
Nejčastěji se jedná o přípravky na podporu zažívání a střevní mikroflóry, případně s vlivem na zrychlení metabolismu, spalování tuků a snížení chuti na jídlo

Pokud jde o důvody, proč je vyzkoušet, mezi nejdůležitější patří:
• možnost nákupu jednoduše bez receptu nebo vyšetření u lékaře
• velký výběr různých forem a možnost jejich kombinování
• přirozené působení a možnost využít dlouhodobější dávkování

V případě, že chcete podpořit trávení nebo metabolismus, můžete sáhnout například po přípravcích s obsahem probiotik nebo rostlinných extraktů. Několik obsahují také vlákninu, Psylium, trávicí enzymy nebo některé minerály a stopové prvky s vlivem na střevní mikroflóru, případně pomáhají i na snížení chuti na sladké.

Sortiment těchto přípravků obsahuje velké množství různých forem, ať už jde o tablety, kapsle, prášky se vydělání ve vodě nebo v jiných tekutinách, případně čajoviny a hotové čaje. Všechno jde o perorální formy s jednoduchým užíváním.

Pokud hledáte mnohem komplexnější účinek na snížení hmotnosti, ten nabízejí specifické přípravky s obsahem založeným na kombinaci účinných látek právě na tuky, metabolismus a snížení chuti na jídlo. V jejich složení jsou například extrakt ze zeleného čaje nebo divokého pomeranče či aminokyseliny na spalování tuků, například L-Karnitin.

Jak a kde koupit výživové doplňky a přípravky na hubnutí

Velkou výhodou zmíněných přípravků a produktů na podporu hubnutí, metabolismu zda spalování tuků je jejich dostupnost. Najdete je totiž v každé větší lékárně přičemž v tomto ohledu mají nejlepší výběr a to hlavně skladem internetové lékárny.

Jelikož přípravky jsou bez receptu, můžete naplno využít výhod online nákupu:
• jednak ušetříte peníze, ceny v online lékárnách jsou téměř vždy nižší
• zároveň je to pohodlnější, objednávku uděláte i přes telefon
• nikam netřeba jít, kurýr vám zásilku doručí až k vchodovým dveřím
• víte si také pohodlně z domu podívat a porovnat všechny přípravky

Nejlepší výběr a i nejlepší podmínky či zákaznické služby nabízejí hlavně ty větší a známější lékárny, které jsou již na trhu delší dobu. Mají však dostatek zkušeností a celý proces nákupu je už zoptimalizování.

Výsledkem tak je, že objednávka je věcí jen několika minut a kliknutí, stejně tak doručení nemusí trvat déle než 1 nebo 2 dnů podle času objednávky. Velkým plusem je možnost platby i platební kartou, což je rychlé a pohodlné, stejně tak nákup i bez zdlouhavé registrace a také spoustu akcí, slev nebo věrnostních benefitů.

Proč vyzkoušet i Keto dietu

Výběrem správných nápojů víte sice ovlivnit hubnutí a trávení, ale stále tomu něco chybí. To něco je komplexní dietní přístup, díky kterému můžete zhubnout i z větší nadváhy, případně působit i na jiné oblasti. My doporučujeme Keto dietu.

267a8ceb

Za tímto názvem se skrývá stále populárnější změna stravování:
• cílem Keto diety je dosažení stavu zvaného ketóza, který znamená změnu energetického metabolismu v těle z pohledu využití zdrojů
• při ketóze tělo nesahá primárně po cukrech jako po prvním zdroji energie, ale spaluje uložené tukové zásoby, což je z pohledu hubnutí ideální stav
• aby ke ketóze došlo, je nutné snížit příjem sacharidů a tuků z jídla, při sacharidech je limit do 50 gramů za den, naopak, zvyšují se bílkoviny
• zároveň je třeba do jídelníčku ve zvýšené míře přidat zeleninu, která je skvělým zdrojem vlákniny, konzumovat byste měli i oříšky a semínka

Co se týče zmíněných změn, ty probíhají postupně, dieta má tři fáze a trvá obvykle 12 až 14 měsíců. V první fázi jde o dosažení ketózy, ve druhé o co nejefektivnější hubnutí a ve třetí o udržení hmotnosti dlouhodobě. Efekt je tak mnohem lepší.

Díky zmíněným změnám není nutné během diety cvičit, avšak pomáhá to na lepší spalování tuku. Přizpůsobit třeba samozřejmě i pitný režim, to je už na vás. Plusem diety je, že ovlivňuje nejen hubnutí, metabolismus a trávení, ale stejně tak i srdce, cévy a krevní oběh, například pomáhá preventivně proti cukrovce a na cholesterol.

Výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Dodržovat ketonovou dietu může být pro někoho problematické s ohledem na nutnost úpravy jídelníčku ve prospěch bílkovinných jídel a s omezením tuků a cukrů. Pokud je toto i váš případ, řešení nabízí speciální dietní programy KetoMix.

Jde o značku, která má ve svém sortimentu potraviny pro dietu:

Sortiment KetoMix obsahuje zejména proteinové polévky, hlavní jídla, pochutiny, snídaně a také nápoje v podobě koktejlů, které přesně splní podmínky Keto diety

Co se týče nejdůležitějších výhod a benefitů značky, jde o tyto:
• na jednom místě najdete vše potřebné pro celodenní jídelníček
• všechny potraviny a produkty jsou vyvážené z pohledu živin i vitaminů
• kromě pečiva se v nich nenachází žádný lepek, jsou vhodné i pro celiaky

Základem sortimentu potravin jsou hlavní jídla, kam patří například proteinové polévky, kaše, omelety nebo těstoviny a k nim dresinky, stejně tak sušené maso nebo palačinky. Na doplnění jídelníčku slouží pomazánky, pečivo nebo proteinové pochutiny sladkého a slaného charakteru, například různé sušenky, tyčinky, čokolády nebo chipsy.

Pokud jde o nápoje KetoMix, které jsou určeny pro ketogenní dietu, v nabídce lze nalézt hlavně sušené proteinové koktejly se syrovátkovou a sójovou bílkovinou. Jejich cílem je doplnění proteinů do těla a na výběr máte dokonce z více příchutí pro tyto nápoje.

Součástí nabídky KetoMix jsou i doplňky výživy, kde můžete sáhnout tak po kapslích a tabletkách na detoxikaci trávicí soustavy, jakož i po těch, které obsahují aminokyselinu L-Karnitin. Ta je známá pozitivním vlivem na spalování tuků. Zmíněné potraviny a nápoje zakoupíte buď samostatně, nebo i v rámci balíčků na 7 až 30 dní.

Jak a kde koupit výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Keto dieta má tedy výhodu nejen v tom, že pomáhá komplexně na celý organismus a to dlouhodobě, ale také v tom, že ji víte bez větších problémů držet jednoduše právě díky sortimentu značky KetoMix. Ten můžete zakoupit v eshopu www.ketomix.cz.

Jde o oficiální internetový obchod, který nabízí několik výhod:
• na jednom místě najdete celý sortiment a víte si ho pohodlně porovnat
• nemusíte nikam osobně jít, objednávku uděláte i přes mobilní telefon
• doručení probíhá kurýrem přímo k vám domů do 3 pracovních dnů
• nejste odkázáni pouze na platbu v hotovosti, můžete platit také online a předem


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Nakupování přes internet je otázkou několika minut. Podobně, jako v běžném eshopu, i zde vám stačí do online košíku vložit všechny produkty, o které máte zájem, vyplnit své osobní údaje a adresu a objednávku odeslat po zvolení způsobu platby a dopravy.

Pokud nechcete platit na dobírku a v hotovosti, eshop nabízí i platbu přes internet banking nebo platební kartou. Co se týče doručení, k dispozici máte výběr z více kurýrních služeb a dodání buď domů ke dveřím nebo na odběrné místo zásilkový. Eshop má k dispozici i telefonickou a online hotlinku, kde vám zodpoví další otázky.

Hlasovanie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno