KetoMix Proteinová keto dieta, její recenze, jaké produkty a recepty má a jaká je cena

0
12771

Dieta KetoMix je komplexní program založený na ketonové dietě. Jde o speciální proteinovou dietu, která je založena na zvýšení příjmu proteinů, čili bílkovin, v kombinaci se snížením příjmu sacharidů. Plusem je, že dieta je určena tak pro muže, tak pro ženy, přičemž nabízí různé balíčky a dietní plány na týden, 14 dní, 21 dní a také na celý měsíc.

Jídelníček při této dietě obsahuje opravdu všechny možné produkty, ať už jde o běžné potraviny, ale i palačinky, tyčinky nebo omelety, stejně tak různé nápoje a koktejly. Pokud chcete vědět něco víc o tom, jak funguje a jaké jsou zkušenosti s ním, tady je naše recenze.

Výrobce a původ

Za dietou KetoMix je česká společnost Opravdová houbnuti. Možná vám tento název mnoho neříká, ale samotná dieta je maximálně seriózní, o čemž svědčí mnohé reference včetně zkušenosti známých lidí, například jako je moderátorka Mahulena Bočanová.

O tom, že KetoMix je spolehlivou a ověřenou značkou, svědčí stovky referencí, ale i tým výživových poradců a specialistů, kteří již odpovídaly přes 9 tisícům členů v poradně přes 15 tisíc dotazů. K dispozici je 440 výdejních míst, kde si umíte vyzvednout všechny balíčky i produkty KetoMix. Samozřejmostí je zákaznická podpora a to 7 dní v týdnu.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Co je KetoMix, na čem je založena Ketonová dieta a jaké má fáze

KetoMix je kompletní dietní program určený na hubnutí a optimalizaci hmotnosti, který je založen na principu snížení příjmu sacharidů a zároveň zvýšení příjmu bílkovin. Cílem programu je uvést tělo do stavu ketózy, kdy spaluje tuky a nikoli cukry.

KetoMix představuje nabídku potravin, nápojů, přípravků a doplňků výživy, které jsou speciálně určeny pro Keto dietu. To znamená, že každý jeden produkt této značky splní předpoklady ohledně optimálního poměru bílkovin, sacharidů a tuků, díky čemuž se nastartuje a udržuje ketóza. Nemusíte tak během diety řešit žádné náročné recepty.

Co se týče časové posloupnosti ketonovou diety, ta je rozdělena do tří fází:

• v první fázi je nutné jíst jídla KetoMix pět krát za den po třech hodinách, přičemž k tomu třeba sníst ještě půl kilogramu zeleniny pro lepší fungování trávení, ke konzumaci je povolených také 20 gramů ořechů nebo semínek
• v druhé fázi diety dochází již ke snížení počtu konzumovaných jídel z pěti denně na tři denně, další dvě jídla si už můžete připravit podle vlastního uvážení, ať už půjde o svačinu, oběd nebo večeři, na tom až tak moc nezáleží
• třetí fáze diety KetoMix v podstatě už ani žádnou klasickou dietou není, protože v tomto případě je třeba pouze uplatňovat již naučené návyky dále v životě a soustředit se hlavně k jídlu 5 kvalitních a zdravých jídel denně

Díky produktům KetoMix je Ketonová dieta poměrně jednoduše a bezproblémově zvládnutelná, protože nemusíte vařit a připravovat žádné potraviny a jídla, které by splňovaly podmínky týkající se poměru bílkovin, sacharidů a tuků. Dieta má také pozitivní vliv nejen na hubnutí, ale také na krevní tlak a hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

Výhody, pozitiva, nevýhody a rizika KetoMix a ketonové diety

Tak, jako mnoho jiných diet a dietních programů, i KetoMix a Ketonová dieta mají některé plusy i mínusy. Dobrou zprávou je, že těch kladných podmínek a vlastností je nepoměrně více, ale je třeba počítat také s určitými riziky. Naštěstí nejde o nic závažné.

Toto jsou nejdůležitější plusy a minusy, které je třeba brát v úvahu:

headerbanne

Účinnost: Nejdůležitější výhodou, hlavně dnes, kdy se s různými dietami roztrhl pytel, je to, že Ketonová dieta opravdu funguje. Ukazují to zkušenosti tisíců lidí, kteří díky její principem a pravidlům zhubli a zlepšily své trávení, metabolismus i celkově zdraví. Účinné a funkční jsou i produkty KetoMix a to tak jídla, tak nápoje.
Jednoduchost: Mnoho lidí se o ketonovou dietu zajímá, ale odrazuje je od ní složitost jídel pro složení ideálního jídelníčku. Právě tento aspekt řeší sortiment značky KetoMix, kde na jednom místě najdete vše potřebné pro stravování v rámci pravidel diety. Nákup produktů a potravin probíhá jednoduše přes internet a trvá pár minut.
Dlouhodobost: Na rozdíl od jiných diet můžete držet Keto dietu dlouhodobější i více měsíců, zvláště pokud jde o poslední fázi, která je určena k udržení dosaženého snížení hmotnosti. Program KetoMix nabízí potraviny a produkty pro všechny fáze a v rámci balíčků si můžete najednou objednat celý jídelníček a koktejlů klidně i na měsíc předem.
Komplexnost: Velmi důležitým benefitem využívání značky KetoMix je komplexnost. To v praxi znamená, že víte sortimentem potravin a produktů pokrýt celodenní stravování a složit si pestrý a úplný jídelníček. Na jednom místě najdete kromě toho také proteinové nápoje důležité pro hubnutí i pitný režim. V nabídce jsou i doplňky výživy.
Vedlejší účinky a kontraindikace: Z hlediska původu surovin a složení jsou přípravky a potraviny KetoMix zpravidla bezproblémové a kvalitní. Kromě pečiva neobsahují lepek, obecně v nich nejsou použity žádné rizikové chemické látky. Objevit se však mohou přecitlivělost a alergie na vejce, sóju, mléko, laktózu, hořčici či ořechy.
Cena: Mnoho lidí řeší při dietách cenu a finanční náklady. V případě Keto diety platí, že se nejedná vůbec o finančně náročnou dietu, ačkoliv je pravda, že oproti vaření doma ze surovin mohou být některé produkty KetoMix o něco dražší. Na druhou stranu, máte jistotu, že jsou nutričně vyvážené, optimalizované pro dietu a v konečném důsledku šetří čas.

Produkty, balíčky, potraviny a nápoje KetoMix

Dieta KetoMix je komplexním programem, který zahrnuje různé produkty, ať už jde o potraviny, nápoje, speciální balíčky, nebo i o výživové doplňky. Najdete zde dokonce i takové pochoutky jako je arašídové máslo, proteinové palačinky či speciální tyčinky.

Zde jsou nejdůležitější kategorie jednotlivých produktů:

Komplexní balíčky: Pro ty, co se nechtějí příliš složitě rozhodovat, jsou určeny výhodné komplexní balíčky. Jsou sestaveny tak, že obsahují 4 druhy chutných jídel a 14 různých příchutí. K dispozici jsou balíčky na 7 dní, 2 týdny, 3 týdny i na celý měsíc. Sáhnout můžete i po ochutnávkové balíčku, který je slouží na zkoušku.

V balíčcích najdete všechny potřebné jídla pro celodenní jídelníček, víte si je připravit do 5 minut a všechny balíčky jsou využitelné pro 1., 2. i pro 3. fázi diety. Najdete v nich tak proteinové jídla a polévky, jakož i koktejly a příchutě k nim. Zkusit můžete i limitované balíčky obsahující čistě proteinové koktejly s bonusem vždy pár dní.

Proteinové jídla a polévky: Základem sortimentu KetoMix jsou různé druhy potravin a surovin pro hlavní jídla. Jejich výhodou je, že jejich připravíte do pár minut, jsou vyvážené z pohledu poměru bílkovin, sacharidů a tuků a obsahují všechny potřebné minerály, vitamíny a další látky nezbytné pro metabolismus, hubnutí i trávení.

Všechno jde o proteinové jídla a potraviny, sáhnout po výživných proteinových omeletách, kaších na snídani i pro celý den, zdravých těstovinách, sušeném mase, proteinovém pečivu a pomazánky a k dispozici jsou i dresinky. Stejně tak si umíte vybrat proteinové polévky s různými příchutěmi, například rajčatovou, zeleninovou nebo gulášovou.

Proteinové pochutiny: Nejen hlavní jídla a velké potraviny, ale v nabídce KetoMix jsou i menší suroviny a pochutiny, ať už slaného nebo sladkého charakteru. Na rozdíl od těch běžných, které najdete v každém obchodě, v tomto případě jde o zdravé typy potravin, které dodají tělu bílkoviny, vlákninu, vitamíny i stopové prvky.

Populární jsou proteinové tyčinky, kde si můžete vybrat z čokoládové, jahodové i vanilkové příchutě. K dispozici máte také proteinové pudinky, perníky, sušenky, čokolády, roztíratelné krémy a speciální čokolády bez cukru. Ze slaných pochutin v sortimentu proteinové chipsy s příchutí cibulky nebo chutné nachos s příchutí slaniny.

Proteinové nápoje a koktejly: Kromě jídel obsahuje dietní program i více druhů tekutin a nápojů. V nabídce lze nalézt kakaové horké nápoje, veganské koktejly s příchutí čokolády, bílkovinné koktejly v různých velikostech podle porcí a také speciální příchutě ke koktejlem, například banánovou, kávovou, kokosovou a ovocnou.

Zkusit můžete menší balení proteinových nápojů, například na zkoušku s objemem 3 porcí, případně i větší ochucené či neochucené koktejly na 15 až 40 porcí. Tyto nápoje jsou velmi dobrým zdrojem syrovátkových a sojových bílkovin, mají dostatek vlákniny pro podporu střev, několik minerály a vitamíny a minimum sacharidů.

Doplňky výživy a jiné produkty: Pokud byste si chtěli usnadnit a urychlit hubnutí, KetoMix nabízí i několik výživové doplňky na podporu efektivnějšího hubnutí. K dispozici jsou tři druhy těchto produktů a přípravků, konkrétně doplňky na detoxikaci, speciální spalovač tuků obsahující aminokyselinu L-Karnitin a multivitamin v kombinaci s minerály.

Kromě doplňků výživy se v sortimentu značky KetoMix nacházejí i některé jiné produkty, které vám pomohou s dietou, případně zvýší její efektivitu. Jde o dózy přizpůsobené na ideální porce během stravování, šejkru na přípravu koktejlů, odměrky na přesné dávkování surovin či diagnostické testy na zjištění, zda jste dosáhli ketózu.

DIETNÍ PLÁNY PODLE NADVÁHY

KetoMix nabízí dietní plány speciálně podle toho, kolik potřebujete zhubnout. Na míru sestavená dieta může být pro lidi s lehkou, střední, vyšší i velmi vysokou nadváhou. Na své si tak přijde každý a to bez ohledu na to, jak dlouho chce dietu držet.

Příprava a užívání KetoMix

Pokud jde o přípravu jednotlivých produktů, je třeba se řídit zásadami na jejich obalu, ať již jde o potraviny nebo nápoje. Výhodou je, že ve většině případů není příprava časově příliš náročná a jde o věc pár minut, totéž platí i z hlediska techniky a dovednosti.

• Základem diety KetoMix je jíst 5 jídel denně, to třeba dodržovat každý den
• Dodržovat třeba instrukce ohledně první a druhé fáze u jiných jídel, jako jsou jídla KetoMix, čili v první fázi zeleninu, ořechy a semínka, v druhé zas jiná jídla

Plusem je, že kromě syntetických vitamínů, které jsou ve vitaminových produktech, neobsahují potraviny a ani jiné přípravky KetoMix žádné chemikálie. Naopak, je v nich hodně vlákniny potřebné pro správné fungování trávicí soustavy. Také si třeba během konzumace dávat pozor, abyste nepodlehli pokušení na sacharidové bomby.

267a8ceb

Uchování a skladování KetoMix

Z hlediska uchování jednotlivých přípravků, produktů, potravin či koktejlů KetoMix je pozitivem, že není třeba dodržovat žádné speciální podmínky. Jednotlivé balení jsou zabezpečeny proti běžnému znehodnocení z externího prostředí.

Stačí proto držet pouze následujících standardních pravidel a zásad:
• v rámci prevence uložte všechny produkty mimo dosah malých dětí
• nevystavujte jednotlivé produkty a potraviny přímému slunci a ani mrazu
• ideální je skladování na suchém místě při běžné pokojové teplotě
• sledujte datum spotřeby, najdete ho na obalu každého produktu

Účinky, indikace a použití KetoMix

Smyslem diety KetoMix je snížení hmotnosti a zhubnutí z nadváhy a to bez ohledu na to, zda máte jen mírnou, nebo až extrémní nadváhu. Vhodná je pro muže i pro ženy a to bez ohledu na věk, ačkoli u seniorů se doporučuje nejdříve konzultace u lékaře.

Mechanismus účinku a účinky na hubnutí jsou následující:

Hubnutí a optimalizace hmotnosti

Dieta KetoMix působí na snížení příjmu sacharidů a zvýšení příjmu proteinů, čímž se organismus dostává do stavu ketózy. Tento stav může dosáhnout každý zdravý organismus bez výjimky, díky čemuž je dieta univerzální pro muže i ženy bez ohledu na věk.

Ve stavu ketózy dochází přitom primárně ke spalování ne cukrů, ale vlastních tuků. Tělo začne i bez nutnosti pohybu spalovat energii z přebytečných tuků, tak dochází k jejich odbourání a dochází k efektivnímu snižování hmotnosti bez zbytečného hladovění.

Aby se tělo do stavu ketózy dostalo, je třeba tomu přizpůsobit i počet jídel a celkově celý jídelníček. To je také důvodem, proč dieta KetoMix obsahuje kompletní sortiment produktů, potravin, surovin a nápojů. Díky tomu nehrozí, abyste při dietě spletli.

Vliv na kardiovaskulární systém a krevní oběh

Samotná Ketonová dieta má pozitivní vliv i na srdce, cévy a krevní oběh. Je tomu tak zejména v důsledku změny jídelníčku, kdy dochází k poklesu příjmu problematických sacharidů a tuků, v případě využití produktů KetoMix je to ještě efektivnější.

I díky tomu lze hovořit v tomto případě o kladných preventivních i aktuálních vlivech. Pokud jde o ty preventivní, Ketogenní dieta působí vůči vzniku cukrovky, nakolik normalizuje hladinu cukru v krvi. Preventivní zlepšuje i cévy a krevní oběh.

Zároveň platí, že pokud jde o aktuální účinky a působení, dieta pomáhá na normalizaci krevního tlaku, což přispívá obecně cévnímu systému, stejně tak i na snížení hladiny cukru v krvi. Několik měření ukazují i ​​to, že podporuje snížení tzv. špatného cholesterolu.

100% DODRŽOVÁNÍ PRAVIDEL

Aby byla dieta KetoMix úspěšná, je nezbytné dodržování všech pravidel, zejména pokud jde o počet jídel a jejich výběr. Vyvarovat se třeba i pokušení sladkostí, i jedna přislazená káva či jablko mohou proces narušit a hubnutí přerušit i na 2 či 3 dny.

Kontraindikace a možné interakce KetoMix

Přestože je dieta KetoMix vhodná prakticky pro každého zdravého člověka, pozor si třeba dát tehdy, pokud máte alergii na mléko, sóju, vejce a celer, nakolik tyto suroviny jsou v dietních produktech obsaženy. Není vhodná ani pro kojící a také pro těhotné ženy.

Co se týče dalších možných kontraindikací a interakcí, tak:

• dieta není vhodná pro lidi, kteří trpí anorexií, bulimií nebo mají nějaké vážnější psychiatrické onemocnění, výrobce ji tehdy nedoporučuje
• stejně tak není KetoMix dieta vhodná ani tehdy, pokud máte onemocnění žlučníku, střev, diabetes I. i II. typu, onemocnění ledvin a všechny onemocnění jater
• kontraindikací k používání diety jsou také onemocnění oběhového systému v neakutních fázi, onkologické nemoci a autoimunitní onemocnění štítné žlázy
• problémem jsou i onemocnění srdce, infarkt myokardu, angina pectoris nebo poruchy srdečního rytmu v akutní fázi, tehdy je třeba nejprve poradit s lékařem


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Balení a cena KetoMix

Pokud jde o balení KetoMix, jednotlivé potraviny, nápoje a jiné produkty jsou baleny podle konkrétního počtu dávek. Sáhnout však můžete i po komplexních a cenově výhodných balíčcích, které si umíte vybrat i podle dietního plánu v závislosti na nadváhy. V balíčcích se nacházejí 4 druhy chutných jídel a 14 různých příchutí.

K dispozici jsou různé balíčky pro 7 dní až 4 týdny, zde je jejich přehled:
Co se týče ceny, standardně platí, že čím větší balíček je, tím je výhodnější jeho cena v přepočtu na jeden den. V rámci akce je možné během sezóny získat v těch vyšších balíčcích ještě více jídel a produktů, takže máte jakoby další bonusové dny zdarma.

Kde koupit KetoMix

Vzhledem k tomu, že dieta KetoMix je zvláštním dietním programem ketonové diety, zakoupit si ji víte pouze od oficiálního výrobce. Dobrou zprávou je, že vše probíhá přes internet a jednotlivé balíčky, ale i konkrétní potraviny, nápoje, koktejly, doplňky výživy a jiné produkty si nakupujete velmi podobně, jako v eshopu.

K DISPOZICI AJ DOPRAVA ZDARMA

V případě, že budete chtít vyzkoušet dietu KetoMix, doporučujeme nakoupit více produktů najednou, případně větší balíček. Pokud totiž nakoupíte nad 1490 Kč máte k dispozici dopravu zdarma, což znamená, že nemusíte už platit žádné poštovné kurýrovi.

Online objednávka, doprava a doručení

Pokud se vám dietní program KetoMix zalíbil, oslovil vás a chtěli byste si jej objednat, celý postup nákupu je velmi jednoduchý. Zvládnete ho udělat za pár minut, přičemž objednávku víte udělat počítač, notebook, tablet nebo mobilní telefon.

Proces objednávky spočívá v následujícím postupu a podmínkách:
• Vyberete si konkrétní balíček nebo produkty a vložíte je do košíku
• Pokud máte, můžete použít slevový kód, jinak pokračujete dále
• Vyberete si způsob dopravy a zvolíte také typ a způsob zaplacení
• Vzápětí zadáte své osobní a fakturační údaje a objednávku odešlete

Jak vidíte, postup je velmi jednoduchý, u jednotlivých produktů si pak stačí už jen vybrat konkrétní příchutě, pokud to výrobce nabízí. Zásilka by k vám měla dorazit nejpozději do 3 dnů, navenek je balení diskrétní a balíček váží nejvýše 5 kg. Platit lze v hotovosti kurýrovi na dobírku, ale i bezhotovostně převodem či platební kartou.

Nejčastější otázky

V souvislosti s dietou KetoMix, která se stává stále více populární, vyvstává řada otázek, co lze vidět i na příspěvcích a tématech v diskusích a na internetových fórech. Dobrou zprávou je, že díky takovému zájmu se dozvíte velmi mnoho odpovědí na praktické otázky, které vás zajímají a které je dobré znát ještě před začátkem užívání.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Zde jsou ty dotazy a otázky, které jsou nejdůležitější:

Jak dlouho je třeba dietu KetoMix dodržovat?
Doba, kdy se dostane tělo do stavu ketózy, nemusí být obvykle vůbec příliš dlouhá, obvykle jde pouze o pár dní. Čím větší je ale nadváha, tím delší musí být hlavně první fáze diety. Výrobce udává, že maximální doba diety by měla být 14 týdnů.

Je možné jíst kromě dietních produktů i něco jiného?
Ano, ale je nutné se přidržovat pravidel a zásad výrobce, čili v první fázi konzumujte jen zeleninu, ořechy nebo semínka, v druhé můžete konzumovat i dvě vlastní jídla. Dávejte si však pozor na potraviny s vysokým obsahem sacharidů.

Jsou nějaké zdravotní rizika týkající se diety KetoMix?
Samotný výrobce udává, že v případě některých alergií může vzniknout při dietě problém. Na většinu lidí však dieta působí pozitivně, upraví například kožní problémy. V ojedinělých případech ale mohou nastat vypadávání vlasů či plynatost v první dny.

Které skupiny uživatelů by neměly dietu zkoušet?
Dieta KetoMix není určena pro děti a pro těhotné či kojící ženy. Pokud jde o seniory nad 65 let, v tomto případě je třeba před začátkem užívání diety poradit pro jistotu s lékařem. Stejně tak si třeba před začátkem přečíst možné kontraindikace.

Zkušenosti s dietou KetoMix
Co se týče zkušeností, dieta KetoMix je známa natolik, že bez větších problémů naleznete několik recenze a reference prakticky všude na internetu. Ať už jde o různé diskusní skupiny, specializované tematické portály nebo i o známé porovnávače typu Heureka, zkušenosti většiny uživatelů jsou pozitivní a to z několika pohledů.

Lidé si pochvalují jednak přístup ohledně poradenství ve výživové poradně samotného dietního programu, ale i pestrý výběr jídel a jiných produktů. Pozitivně hodnocen je i systém balíčků, díky kterým si umíte jednoduše sestavit dietu na míru.

Co se týče účinnosti, zde je většina uživatelů spokojena, zejména pokud jde o celkovou účinnost. U každého však dieta zabere s různou rychlostí, závisí to i nadváhy. Oproti jiným dietním programem je však KetoMix komplexní a i proto mnohem efektivnější. Pokud jde o nevýhody, někdy se může stát, že se doručení o něco opozdí.

Zhodnocení

Jak vidno podle zveřejněných zkušeností a dlouhodobých referencí, dietní program KetoMix patří mezi ověřené a obecně velmi efektivní a účinné diety. I na základě doporučení většiny ostatních uživatelů je možné hodnotit dietu pozitivně.

Pro ty, co by ji chtěli zkusit, má hlavně následující benefity:
• komplexnost, v produktech jsou jídla a nápoje pro celý den
• jednoduchý přístup, koupě je bez předpisu a z pohodlí domova
• odborné poradenství ze strany výživových poradců
• rychlý nástup prvních účinků a to bez ohledu na nadváhu

Dobrou zprávou pro všechny, co by měli zájem o KetoMix, je to, že dieta účinkuje prakticky v každém zdravém organismu, protože využívá univerzální a přirozený princip ketózy, který umí dosáhnout každé tělo a kdy dochází ke spalování tuků.

Pokud jde o nějaké nevýhody, jediným mínusem je, že dietu třeba dodržovat přesně podle stanovených pravidel a na 100%, v opačném případě nemusí být tak efektivní, jak to slibuje její prezentace. Pozor je třeba dát i na některé kontraindikace, lidé s některými onemocněními by neměly dietu používat, což zdůrazňuje i výrobce.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


FARMAKOLOGICKÉ UPOZORNĚNÍ

Dieta KetoMix obsahuje přípravky, produkty, suroviny a potraviny různého charakteru. Během jejich konzumace a užívání dodržujte doporučené dávkování a nepřekračujte doporučenou denní dávku. Jestliže budete užívat nějaké výživové doplňky, ty se nesmí používat jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

 

Hlasovanie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno