Pomáhají náplasti na hubnutí, například z břicha – Dejte na zkušenosti, ne recenze

0
12410
Pomáhají náplasti na hubnutí, například z břicha - Dejte na zkušenosti, ne recenze

Lidé ve snaze zhubnout zkoušejí opravdu různé způsoby, hlavně takové, které slibují rychlé, účinné a zároveň bezpracné a pohodlné hubnutí. Jednou z takových možností, kde sliby předbíhají realitu, což ukazuje i online diskuse, jsou náplasti na hubnutí.

Ty jsou populární hlavně proto, že výsledky jejich použití by měly přijít bez jakékoliv vaší námahy. Některé značky jsou z Číny, jiné slibují zhubnutí do 60 dní, podle typu můžete najít magnetické i transdermální, nabídka je zkrátka velmi bohatá. Otázkou však je, zda pomáhají opravdu a jaké jsou zkušenosti z praxe. Vše se dozvíte, čtěte dál.

Co je hubnutí a jak na něj ovlivňují náplasti

Hubnutí je proces, jehož cílem je snížení hmotnosti. Aby k tomu došlo, je nutné buď snížit příjem kalorií, nebo zvýšit jejich spalování a výdej, případně zkombinovat oba cíle. K jejich dosažení existuje několik způsobů, zvláště pokud jde o změny životosprávy.

Jedním z prostředků, který by měl hubnutí usnadnit, jsou i speciální náplasti. Ty se aplikují na oblast pupku, přičemž by měly přispět především k hubnutí z břicha. Náplasti mohou používat muži i ženy, nejsou však vhodné pro děti a dospívající mládež. Stejně tak by je neměly používat ženy během menstruace a také těhotné ženy.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Pokud jde o vliv náplastí na hubnutí, tady je mechanismus účinku:
• většina náplastí funguje na principu podobném, jako je léčba akupunkturou, přičemž z hlediska působení a mechanismu účinku jsou náplasti 100% přirozené
• prvním cílem těchto náplastí je snížit vstřebávání některých rizikových látek a živin z pohledu přibírání a nadváhy, zvláště pokud jde o tuky, cukry a škrob
• zároveň s tím většina náplastí deklaruje pomoc při spalování tuku a detoxikaci organismu, někteří výrobci uvádějí i vliv na snížení chuti na jídlo
• většina náplastí pomáhá na hubnutí na celé tělo, nejen na břicho, přičemž mohou mít i další pozitivní vlivy, například také na trávení a metabolismus

DRŽTE SE DOPORUČENÍ OD VÝROBCE

Co se týče aplikace, doby používání náplasti nebo různých kontraindikací či podmínek, kdy není možné náplasti použít, v tomto ohledu může být každá značka mírně odlišná. Držte proto instrukcí a doporučení výrobce, které najdete na obalu náplasti.

Jak fungují náplasti na hubnutí

Chtěli byste vědět, jak přesně fungují náplasti, jaké mají výhody či naopak nevýhody a jaký je jejich reálný vliv na hubnutí? Shrnutí všech těchto důležitých informací vám pomůže rozhodnout se, zda právě náplasti jsou to, co pro své hubnutí potřebujete.

Zde jsou 4 oblasti informací, vlastností a charakteristik o náplastech:

Použití: Většina značek a typů funguje na podobném principu. Náplast se má nalepit na břicho, konkrétně na oblast pupku. Nosit ji třeba 12 hodin vkusu, ideálně však přes den, ne v noci. Po 12 hodinách náplast odlepte, dejte si 12 hodin přestávku a opakujte. Použití se doporučuje alespoň měsíc.

Složení: Pokud jde o složení, náplasti sestávají primárně z bylinných extraktů nebo výtěžcích rostlin. Jde například o ženšen, rebarboru, kustovnici čínskou, zimolez, aloe vera, hořký pomeranč, grepové semínka nebo anýz. Většina těchto složek by měla pomáhat na spalování tuků.

Výhody: Největším benefitem tohoto řešení je pohodlí používání, aplikace náplastí je jednoduchá a zvládnete ji za pár vteřin, chce to jen praxe. Plusem je také způsob koupě, náplasti zakoupíte jednoduše přes internet. Nízká cena je také výhoda, třeba ji však dát do poměru s účinností.

Nevýhody: Co se týče nevýhod, třeba říci, že zkušenosti většiny lidí bez ohledu na konkrétní značku ukazují, že efekt na hubnutí je minimální. Nevýhodou je i nutnost nosit náplast až 12 hodin, zvláště tehdy, pokud to má být přes den. Většinu náplastí třeba používat i více měsíců.

Další prostředky a možnosti využitelné na hubnutí

Pokud byste chtěli ještě efektivnější a hlavně zaručeně hubnout, to nejlepší, co můžete udělat, je sáhnout po dlouhodobě ověřených opatřeních a prostředcích. Ty se týkají hlavně životosprávy, životního styly, stravování, pitného režimu a externích faktorů.

headerbanne

Toto jsou ty nejlepší možnosti, které máte v jednotlivých oblastech:

Změna složení jídelníčku
Alfa a omega hubnutí spočívá ve změnách jídelníčku. Vyhýbejte se smažený, mastným, přesolení a přeslazeným jídlům, stejně tak tučnému masu a mléku. Naopak, ryby, ovoce, zelenina, luštěniny, celozrnné produkty, ořechy a semena jsou výborné.

Způsob stravování během dne
Pokud jde o stravování, na hubnutí nemá vliv jen to, co jíte, ale i to, jak to jíte. Chcete-li podpořit trávení a metabolismus, musíte jíst během dne více porcí a v menší dávce. Snídaně začněte půl hodinu po probuzení a večeři si dejte 3 hodiny před spaním.

Zdravý a dostatečný pitný režim
Nejen jídlo, ale i tekutiny, které během dne přijmete, jsou důležité pro hubnutí. Základem pitného režimu musí být voda, ta pomáhá výrazně na trávení i metabolismus. Denně vypijte alespoň 2,5 litru vody a to po menších dávkách během celého dne, doplňte ji čaji.

Pravidelný pohyb a cvičení
Nejlepším prostředkem na výdej kalorií a spalování tuků je fyzická aktivita. Zde se snažte kombinovat pravidelnou aktivitu v podobě každodenní chůze, alespoň 30 až 45 minut denně, s cíleným cvičením více krát týdně, například jako je běh, plavání či fitko.

Omezení rizikových faktorů
Co se týče hubnutí, negativní vliv na něj mají i některé zlozvyky a rizikové externí faktory. Omezit třeba zejména příjem alkoholu, který obsahuje obvykle velmi mnoho kalorií, zcela třeba přestat s kouřením. Minimalizujte i stres, přispívá k přejídání.

Dostatek odpočinku a spánku
Kromě pohybu je třeba během hubnutí mít i odpočinek a to tak přes den, tak v noci. V tom prvním případě jde o odpočinek od práce a stresu, například volnočasovými aktivitami. V tom druhém zas o kvalitní a nepřerušovaný spánek alespoň 7 až 8 hodin v noci.

TRPĚLIVOST JE ZÁKLADEM ÚSPĚCHU

To nejdůležitější, co můžete pro své hubnutí udělat, je mít dostatek trpělivosti. Žádné náplasti a ani jiné výše zmiňovaní možnosti vám nepomohou, pokud nebudete důsledně zlepšovat svou životosprávu a životní styl a to dlouhodobě, i několik měsíců po sobě.

Proč vyzkoušet i Keto dietu

V případě, že byste chtěli zkusit komplexnější opatření na hubnutí, nejlepší volba je dieta. Jak jsme již zmínili dříve, trpělivost je důležitá, to platí i v případě diet. Vyhýbejte se takovým, které jsou krátkodobé na pár dní, obvykle jsou nezdravé a s jojo efektem.

Naopak dobrým příkladem dlouhodobější a komplexní je Keto dieta:
• tato dieta je založena na ketóze, což je fyziologicky přirozený stav metabolismu těla, kdy dochází k efektivnímu spalování tukových zásob a tkání
• toto spalování vychází z toho, že organismus začne jako primární zdroj energie využívat ne cukry, ale tuky, které si začne brát z uložených zásob
• abyste ketózu dosáhli, je nezbytné změnit jídelníček a to tak, že snížit příjem nezdravých tuků, ale hlavně sacharidů a to pod 50 gramů denně
• zároveň s tím je nutné zvýšit příjem potravin a jídel s vyšším obsahem bílkovin, vlákniny a zdravých mastných kyselin, vitamínů a minerálů

Právě kombinace snížení sacharidů a nezdravých tuků a zvýšení bílkovin, vlákniny a zdravých živin dělá z ketonovou diety prospěšný stravovací program. Mezi jeho pozitivní účinky patří snížení cukru v krvi nebo zvýšení tzv. dobrého cholesterolu.

Zároveň díky vyššímu příjmu bílkovin nehrozí pocity hladu a ani chřadnutí svalstva, což je velké plus oproti ostatním dietám. Ketogenní dieta je navíc dlouhodobá, trvá i 3 měsíce, přičemž je rozdělena do tří postupných fází. Cílem první je dosažení ketózy, v té druhé jde o co nejlepší spalování tuků a ve třetí fázi jde o prevenci jojo efektu.

Výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

V případě, že se rozhodnete pro Keto dietu, zřejmě přemýšlíte o tom, jak velké změny musíte udělat v jídelníčku. Dobrou zprávou je, že se jim můžete i díky značce KetoMix vyhnout úplně, jde totiž o producenta produktů určených právě pro tuto dietu.

V nabídce značky KetoMix najdete následující výběr jídel a nápojů:

Můžete sáhnout po proteinových polévkách i hlavních jídlech, potravinách i surovinách pro snídaně, svačina či svačinu a také po proteinových koktejlech

V případě, že se rozhodnete je využít, získáte řadu výhod a plusů:
• na jednom místě vybavíte najednou celodenní stravování i pitný režim
• nemusíte nikam jít, všechna jídla, nápoje a potraviny si objednáte online
• máte jistotu, že získáte dostatek bílkovin pro udržení stavu ketózy

Co se týče složení, nemusíte mít žádné obavy, v produktech KetoMix nejsou použity žádné rizikové chemické přísady, právě naopak, složení je velmi bohaté na několik důležité vitamíny, minerály a stopové prvky. S výjimkou pečiva neobsahují ani lepek, jsou vhodné i pro celiaky. Kromě potravin nabízí značka i doplňky na spalování tuku.

267a8ceb

Nabídka potravin KetoMix je celkem bohatá a obsahuje proteinové polévky, kaše, omelety, palačinky, tyčinky, pečivo, sušené maso, těstoviny, omáčky nebo pomazánky. Pokud máte chuť na chipsy, čokolády nebo jiné sladkosti a slané pochutiny, ty jsou v nabídce také.

Pro všechny tyto potraviny, suroviny a jídla platí, že mají proteinový základ a nenarušují žádným způsobem ketózu. Doplňují jejich nápoje pro pitný režim, které mají podobu koktejlů v prášku a jsou ideální jako zdroj syrovátkové a sójové bílkoviny. Tyto koktejly mohou být i veganské a k dispozici jsou různé příchutě, například káva, kokos nebo vanilka.

Jak a kde koupit výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

V případě, že se vám Keto dieta zamlouvá a chtěli byste ji držet právě s využitím potravin, jídel a nápojů KetoMix, celý sortiment značky si můžete prohlédnout, porovnat a zakoupit na oficiálním webu www.ketomix.cz, kde najdete několik detailních informací.

Online nákup je velmi pohodlný, uděláte ho z domu a má tyto plusy:
• objednávka je věcí pár minut a kliknutí, vybavíte ji i přes smartphone
• při placení nejste odkázáni pouze na hotovost, můžete využít i internet
• máte jistotu originality i nejlepší ceny, jde o oficiální eshop značky
• nemusíte jít nikam osobně, doručení kurýrem je přímo domů

Všechny tyto výhody doplňuje i finanční výhodnost, při větší objednávce například nemusíte platit žádné poštovné. Samotný nákup je podobný objednávce v běžném eshopu, stačí do košíku vložit to, co potřebujete, vyplnit své údaje a vybrat další podmínky.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Jde o formu placení, kde máte na výběr hotovost, internet banking nebo platbu kartou, ale i o výběr konkrétní kurýrní služby. Doručení může být buď přímo k vám domů nebo do nejbližší zásilkovne v blízkosti vašeho bydliště. Standardně trvá dodání 3 pracovní dny. Potraviny a nápoje KetoMix víte koupit jednotlivě i po balíčcích na delší dobu.

4.3/5 - (3 votes)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno