Je rychlé hubnutí efektivní – Zde jsou tipy, ale i dieta, která vám pomůže dlouhodobě

0
12751
Je rychle hubnuti efektivni Zde jsou tipy ale i dieta ktera vam pomuze dlouhodobe

Každý by chtěl zhubnout a ideálně co nejrychleji, nejjednodušší a nejpohodlnější. Tyto podmínky splňují obvykle jen drastické redukční diety, které by měly zajistit rychlé hubnutí i za týden a to dokonce bez toho, abyste potřebovali cvičení.

Je takové mega rychlé hubnutí možné? Krátkodobě ano, hlavně pokud potřebujete zhubnout do plavek, ale z dlouhodobého hlediska zde hrozí jojo efekt. Pokud chcete zhubnout z břicha, z nohou, ze zadku a ze stehen, musíte se zaměřit na hubnutí komplexně. Nejde jen o cviky či různé nápoje nebo tipy na rychlé hubnutí, ale hlavně o celkovou životosprávu.

Co je rychlé hubnutí, jak vznikají problémy s ním a jaké mají příznaky

Jak hubnutí se většinou myslí souhrn cílených aktivit, jejichž cílem je snížení tělesné hmotnosti u těch lidí, kteří trpí podle různých podmínek obezitou či nadváhou. Do těchto aktivit patří zejména omezení příjmu a zvýšení výdeje kalorií a energie.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Většina lidí však nehubne dlouhodobě a pomocí různých komplexních změn jídelníčku, životosprávy či životního stylu, ale se snaží zhubnout spíše rychle a krátkodobě. To se však může podařit pouze za cenu drastického omezení přísunu jídla, případně alespoň tuků a cukrů, případně v kombinaci s nadměrným cvičením a aktivitou.

To s sebou přináší několik problémů, symptomů a projevů:
• nejčastěji dochází k problémům s trávením a zažíváním, kde se nedostatek živin projeví zpomalením trávicích mechanismů a střevními obtížemi
• vynechávání jídel či omezení některých druhů látek může zpomalit metabolismus, čímž se dosáhne přesný opak hubnutí a spalování kalorií
• nadměrná fyzická aktivita vede k přetížení pohybového aparátu, zvyšuje se únava, nedostatek cukrů v těle zas způsobuje vyšší psychickou vyčerpanost
• po skončení krátkodobé diety, která byla zaměřena na drastické snížení přísunu živin, nastupuje jojo efekt, kdy se váha vrátí do původního stavu

Pozor je třeba dát i na komplikace, které by se týkaly jiných varhanních soustav. Drastické omezení přísunu jídel či excesivní cvičení přinášejí i problémy s imunitou, kolísání krevního tlaku, vyšší riziko kardiovaskulárních onemocnění či onemocnění ledvin.

KDO BY HUBNOUT URČITĚ NEMĚL?

Ne pro každého člověka a ne pro každý organismus je hubnutí vhodné. Těhotné ženy, ženy během kojení a děti by hubnout určitě neměli, minimálně ne drastickými dietami. Pozor si musejí dát i senioři a lidé s vážnými trávicími obtížemi.

Příčiny a kdy vznikají problémy s rychlým hubnutím

Rychlé hubnutí možná vypadá v teorii velmi lákavě a zajímavě, no praxe ukazuje, že obvykle je efekt opačný, případně, je opravdu velmi krátkodobý. Za tímto výsledkem je většinou skupina chyb, které se týkají efektivity příjmu a výdeje kalorií.

Toto jsou ty chyby a vlivy, které způsobí problémy s hubnutím:

Špatné nastavení stravování: Mnoho drastických diet omezuje i některé zdravé potraviny, jiné diety jsou zase založeny na vynechávání důležitých jídel nebo dávají do popředí jen jeden druh suroviny. Jde o celkově špatné nastavení jídelníčku a stravování.

Nadměrné cvičení a zátěž: Mnoho chyb vzniká nejen na vstupu kalorií a energie, ale i na výstupu. Jde především o excesivní cvičení nebo zátěž, kdy nedochází k podpoře spalování kalorií, ale spíše ke zpomalení metabolismu a opačnému efektu.

Faktory uvnitř organismu: Problémem mohou být i některé vlivy, na které nevíte působit. Problémy s hubnutím nastávají při zažívacích potížích, metabolických onemocněních či vlivem některých léků, které působí na metabolismus.

headerbanne

Řešení rychlého hubnutí doma

V domácím prostředí je hubnutí nejefektivnější, protože na něj víte působit komplexně a během celého dne. Díky tomu může jít io poměrně rychlé, ale hlavně účinné hubnutí. Vyvarovat se třeba drastickým dietám, lepší jsou jiné možnosti.

Pokud chcete zhubnout efektivně a v rozumné době, vyzkoušejte následující:

Fyzická aktivita
Kdo chce zhubnout, musí nejprve začít spalovat tukové zásoby a kalorie. K tomu je ideální fyzická aktivita, základem musí být pravidelný pohyb a to ideálně v podobě každodenní chůze. K tomu přidejte běh, kolo, plavání a fitness cvičení.

Menší porce a více krát denně
Pokud jde o jídla, zde mnoho lidí dělá chybu, že se zaměří pouze na to, co jedí, ale ne na to, jak. Lepší je jíst menší porce, ale alespoň 5 krát denně, důležitá je i pravidelnost. Před snídaní si dejte sklenici vody a večeři jezte nejpozději 3 hodiny před spánkem.

Vhodný pitný režim
Zdravý pitný režim má také zásadní vliv na metabolismus a hubnutí. Pijte častěji, každou jednu až dvě hodiny, ideálně v menší dávce 1 až 2 dcl a to zejména čistou vodu. Dopřát si můžete také zelený čaj a kvalitní kávu naopak omezte alkohol a limonády.

Zlepšení jídelníčku
Co se týče stravování, zde je vhodné v jídelníčku omezit typicky nezdravé polotovary, mastné a těžká jídla, sladkosti a slané pochutiny naopak zvýšit třeba příjem ryb, ořechů, semínek a zeleniny. Pozor dejte na skryté sacharidy, například brambory.

Častější používání koření
Kromě změn ve složení stravování během dne je vhodné začít používat v kuchyni i víc koření. Koření jako chilli, pepř, kajenský pepř, zázvor, oregano, bazalka či skořice pomáhají na trávení, metabolismus i snížení chuti k jídlu.

Podpůrné přípravky na hubnutí
Mnoho vitamínů, aminokyselin, stopových prvků a různých přírodních a přirozených látek podporujících spalování tuku, metabolismus či snížení chuti k jídlu najdete i v doplňcích výživy. Jsou dostupné volbě a jejich užívání může být dlouhodobé.

Diety a dietní programy
Mnohem lepší a hlavně komplexnější volbou jsou diety. V tomto případě máte na výběr krátkodobé diety, například pro hubnutí do 3 či 5 dní, nebo ty dlouhodobější. Optimální je držet dlouhodobější dietu v kombinaci s rychlým změnami životosprávy.

NĚKDY JE TŘEBA AJ TRPĚLIVOST

Ne vždy je možné dosáhnout extrémně výsledky během pár dní, někdy je třeba počkat i týden či dva. Hodně závisí na tom, jak vysokou jste měli nadváhu, avšak pokud uplatníte všechny zmíněné možnosti, prostředky a způsoby, máte docela dobrou šanci.

Proč vyzkoušet i Keto dietu

Jednou z možností, jak účinně působit na hubnutí, jsou i komplexní diety. Nejde však o redukční, drastické či krátkodobé diety, které mají i riziko jojo efektu. Zkusit naopak můžete například ketogenní dietu, která sice trvá déle, ale má výsledky.

Principem této diety je zlepšené spalování tuků a tukových zásob:
• aby došlo k hubnutí přes spalování tuků, je nezbytné změnit jídelníček a to tak, aby nastala ketóza, což je specifický metabolický stav využívání energie
• pro tělo je ketóza přirozená, třeba ji navodit tak, že snížíte příjem sacharidů během dne pod 50 gramů, čímž tělo začne primárně spalovat tuky a nikoli cukry
• zároveň s tím je třeba snížit příjem i nezdravých tuků naopak zvýšit třeba příjem bílkovin, které jsou důležité pro fyzický výkon svalstva a celkově pro energii
• kromě toho je vhodné zvýšit příjem zeleniny, ta totiž obsahuje vlákninu potřebnou pro trávení, doporučuje se denně konzumovat i za hrst ořechů a semen

Všechny zmíněné změny jídelníčku s sebou přinášejí nejen efekt na hubnutí, spalování tuků, lepší trávení či podporu metabolismu, ale například i zlepšení hladiny cholesterolu a cukru v krvi. Dieta pomáhá preventivně i vůči krevnímu tlaku a proti cukrovce.

Jak již bylo zmíněno dříve, jde o dlouhodobější dietu, obvykle trvá 12 až 14 týdnů a má tři fáze. V první fázi je cílem dosažení stavu ketózy, v druhé co nejefektivněji hubnutí a spalování tuků a ve třetí udržení hmotnosti. Dietu mohou držet prakticky všichni, výjimkou jsou pouze těhotné a kojící ženy, pozor si musí dát i senioři.

Výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Nakolik je základem ketonovou diety změna jídelníčku a jídel, několik lidí v tom vidí příliš velkou komplikaci. Její řešením však může být dietní program KetoMix. Jde o značku výrobce a dodavatele produktů určených speciálně pro ketogenní dietu.

Nabídka zahrnuje vše nutné pro celodenní stravování a pitný režim:
Sortiment obsahuje proteinové jídla, polévky, menší potraviny a pochutiny i tyčinky, stejně tak koktejly a nápoje, k dispozici jsou i doplňky výživy s L-karnitin

Muži i ženy, kteří produkty využívají, si pochvalují především:
• rychlou přípravu jídel i nápojů do pár minut, stejně tak jednoduchost
• komplexnost sortimentu, já jednom místě jsou všechny potraviny a nápoje
• jistotu vyváženého složení živin, které jsou vhodné přímo pro diety

267a8ceb

Výhodou je i to, že všechny potraviny, jídla a nápoje mají dostatek potřebných vitamínů, minerálů a stopových prvků, které jsou nezbytné pro organismus, metabolismus a trávení. Nenajdete v nich žádné rizikové chemické přísady a složky. Kromě nich obsahuje sortiment KetoMix i volně prodejné doplňky výživy, které podporují spalování tuků.

Co se týče jídel, v nabídce najdete proteinové polévky, omelety, kaše, palačinky, těstoviny, sušené maso, dresinky, pečivo či pomazánky, stejně tak tyčinky, které víte využít po celý den. Menší i větší jídla a potraviny se tak hodí pro celodenní jídelníček.

Pokud budete mít chuť na nějaké dezerty a pochutiny, najdete zde také proteinové chipsy, čokolády a různé sladké či slané drobnosti, které nenaruší stav ketózy a hubnutí. Pokud jde o nápoje, nabídce dominují proteinové koktejly různých příchutí. Tyto potraviny, jídla a nápoje si můžete koupit jednotlivě, ale i na celý týden, dva týdny, 21 dní nebo měsíc.

Jak a kde koupit výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Všechny produkty KetoMix si umíte detailnější podívat a porovnat na oficiální stránce značky www.ketomix.cz, kde najdete i konkrétní informace o jejich složení a přípravě. Stejně tak zde najdete informace o dietě a její dodržování, vše je na jednom místě.

Na webu je i oficiální internetový obchod s potravinami, který nabízí:
• nejširší sortiment skladem a také záruku originality a nejlepší ceny
• jednoduchý způsob objednávky přes počítač, notebook i mobil za pár minut
• rychlé doručení do 3 pracovních dnů a při větší objednávce zdarma
• možnost nákupu i převzetí zásilky přímo v pohodlí domova

Objednávka v eshopu KetoMix se neodlišuje příliš od běžné objednávky v jiných online obchodech. Vložíte zvolené potraviny a produkty do online košíku, vyplníte své údaje, vyberete způsob platby, kurýrní službu, místo doručení a objednávku odešlete.

Při placení máte na výběr hotovost a dobírku, ale i platbu předem a online, například přes internet banking nebo platební kartou. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, můžete se obrátit na infolinku eshopu, která je k dispozici online i přes telefon, kde vám operátor poradí a zodpoví všechny otázky ohledně produktů, nákupu i Keto diety.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Hlasovanie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno