Které fitness stroje na hubnutí jsou nejlepší na hubnutí celého těla nebo břicha

0
11255
Které fitness stroje na hubnutí jsou nejlepší na hubnutí celého těla nebo břicha

Chtěli byste na hubnutí využít některé cvičící stroje? Jejich nabídka je velká, ale ne všechny jsou stejně efektivní a tato otázka by měla být na prvním místě. Populární jsou různé masážní či vibrační stroje, ale pouze na ty se nespoléhejte, ačkoli mohou mít dobré recenze.

To, co potřebujete, jsou stroje na kardio trénink, který je z pohledu účinnosti spalování kalorií a tuků nejlepším řešením pro hubnutí. Klíčem k úspěchu je kombinace různých druhů kardio tréninku společně s dalšími formami pohybu, zvláště pokud jde o pravidelnou chůzi, běh, plavání, kolo a jiné letní či zimní sporty. Chcete vědět víc? Čtěte dál.

Co je hubnutí a jak na něj ovlivňují fitness stroje

Jednou z nejlepších možností na hubnutí je kardio cvičení, které patří mezi aerobní typy aktivity. Takovým druhem fyzické činnosti víte spálit mnoho kalorií za poměrně krátký čas a bez ohledu na to, co konkrétně budete cvičit, podporujete hubnutí celého těla.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Nakolik hubnutí je v principu jednoduchý proces, kdy je třeba během dne více kalorií spálit než přijmout, právě v oblasti spalování vám mohou fitness a cvičící stroje pomoci nejvíce. V případě, že nechcete chodit do fitness centra nebo posilovny, můžete si několik z nich zakoupit i na doma, čímž ušetříte čas a v konečném důsledku i finance.

Cvičení na fitness zařízeních je pro hubnutí důležité hlavně:
• spalování kalorií, což je absolutní priorita z pohledu hubnutí, přičemž každý druh stroje má o něco jinou efektivitu, ale tento účinek nabízejí všechny
• formování postavy, kde dívejte na konkrétní svalové partie, nejlépe je využívat stroje s procvičováním několika najednou svalů, například rukou i nohou
• podpora prokrvení těla, podpora zdraví srdce a celého kardiovaskulárního systému, celkové zlepšení fungování trávení a stimulace metabolismu
• zvýšení fyzické kondice, co můžete využít potom i při dalších druzích fyzické aktivity a také při sportování, kde zlepšíte a podpoříte svou výdrž

Kromě cvičení je hubnutí otázkou i celkově životosprávy a životního stylu. Zaměřit se třeba na zdravý jídelníček, dostatečný pitný režim, omezení konzumace alkoholu, slazených nápojů a nezdravých jídel a na pravidelné stravování během dne.

NEZAPOMÍNEJTE ANI NA JINÝ DRUH POHYBU

Kromě využití posilovacích a cvičících strojů je vhodné pro hubnutí zařadit i jiný druh pohybu a fyzické aktivity. Mělo by jít zejména o pravidelnou chůzi každý den a k tomu více krát týdně zkombinovat běh, plavání, kolo, tenis nebo in-line brusle.

Které fitness stroje na hubnutí jsou nejlepší

Pojďme se nyní podívat na ty fitness a cvičící stroje, které vám mohou s hubnutím pomoci nejlépe. Skoro všechny z nich najdete i v běžné posilovně nebo fitness centru, nebudete mít tedy problém s jejich dostupností. Dívat třeba ale i na efektivitu cvičení.

Zde jsou ty fitness zařízení a stroje na hubnutí, které jsou nejlepší:

Běžecký pás a trenažér: Nejefektivnějším zařízením je běžecký pás nebo běžecký trenažér. Tento fitness stroj nabízí ideální poměr námahy a spálených kalorií a víte si ho koupit i na doma, ačkoli ty levnější modely mají své slabší místa. V každém případě však platí, že na tomto trenažéru víte chodit i běhat a formovat či posílit nohy i břišní svalstvo.

Fitness Schody: Pokud chodíte pravidelně do fitness centra, určitě nevynechejte fitness schody, ideální, pokud jsou pohyblivé. Na doma si sice také víte koupit menší trenažér ale není nad profesionální zařízení. Výsledkem cvičení je nejen procvičování, formování a hubnutí nohou, ale i posílení kondice a kardiovaskulárního systému.

Veslovací stroj: Třetím nejúčinnějším fitness strojem na spalování kalorií je veslovací stroj. Díky němu procvičíte a zatíží zejména svaly rukou, zad, břicha a prsou, při správné technice můžete zapojit i svaly lýtek, stehen a hýždí, takže prakticky celé tělo. Plusem je, že nezatěžujete nadměrně klouby a takovýto stroj si umíte zakoupit i na použití doma.

headerbanne

Cyklo trenažér: Pro ty, co chtějí kole i v nepříznivém počasí, jsou ideálním řešením cyklo trenažéry. V jejich případě máte na výběr několik modelů, například i s nastavením zátěže a odporu. Tento typ stroje si velmi jednoduše zakoupíte i domů, volně však model s alespoň 20 kg zátěžovým kolem a magnetickým systémem brzd.

Rotoped: Zvláštní kategorií strojů se zaměřením na procvičování nohou jsou rotopedy. V jejich případě máte výhodu v tom, že se soustředíte pouze na nohy, konkrétně na horní část stehen a také na lýtka. Naopak, hřbet máte ve stabilní poloze. Ideální je sáhnout po rotoped s HRC programem, kde víte regulovat zátěž podle tepové frekvence.

Eliptický trenažér: V případě, že chcete naopak více posílit komplexnější svaly dolních i horních končetin, k dispozici máte eliptické trenažéry. Plusem strojů je, že šetří klouby, menším mínusem to, že budete muset cvičit delší dobu a intenzivněji, abyste spálili dostatečný počet kalorií. Při správné zátěži procvičujete a formujete i zadek.

Stepper: Pokud chcete hubnout především ze hýždí a stehen, výborným pomocníkem může být stepper. Tento cvičící stroj si velmi snadno zakoupíte i domů a je mimořádně skladný. Nejlepší je použít ho na formování a hubnutí z předních a zadních stehenních svalů, zadku a lýtek, přičemž nezatěžuje klouby a je vhodný i pro lidi s nadváhou. Viz Steppery na inSPORTline.

Posilovací lavička a věž: Posledním typem zařízení je posilovací lavička nebo věž. V tom prvním případě jde o výborné zařízení zejména na procvičování rukou. V tom druhém získáte už komplexnější stroj, kde víte cvičit své ruce i nohy, několik obsahují stepper. Na některých věžích můžete cvičit i předkopávaní a veslování.

SNAŽTE SE VYUŽÍT CO NEJVÍCE STROJŮ

Aby bylo hubnutí prostřednictvím fitness a cvičících strojů co nejvíce efektivní, zkuste jejich používání kombinovat a využívat co nejvíce z nich. Vhodně si rozdělte jednotlivé zařízení podle svalových partií a v jeden den se zaměřte na jednu oblast.

Fitness stroje na hubnutí a jeho podporu

Pokud byste si chtěli některé ze zmíněných fitness strojů pořídit i k vám domů, není to žádný problém. V nabídce jsou totiž nejen profesionální modely, ale i zařízení pro domácí fitko a použití, přičemž problém nebudete mít ani s jejich skladováním.

Sortiment zahrnuje především tyto kategorie a typy fitness strojů:

Na hubnutí se hodí domácí rotopedy, schody, cyklo, eliptické a rotopedy, steppery, posilovací věže a lavičky, hrazdy nebo běžecké pásy a trenažéry

Co se týče výhod používání doma, mezi nejdůležitější patří:
• výhodnost, nemusíte platit ve fitku, kde většinu strojů nepotřebujete
• časová úspora, netřeba se nikam jinam přesouvat, netrávíte čas cestováním
• pohodlí, nečekáte dokud se vybraný stroj uvolní, máte ho k dispozici

Tyto stroje, trenažéry, lavičky a věže jsou k dispozici v různých modelech a s různým stupněm výbavy, zakoupit si je můžete i na splátky, což umožňuje výběr lepších a kvalitně vybavených modelů s vyšší účinností cvičení. Většina je skládací a nemusí tak u vás doma zabírat zbytečně mnoho místa, což je doma nejdůležitější výhoda.

Většina fitness strojů a zařízení je jednoúčelová, s výjimkou posilovacích věží, kde víte procvičovat několik partie svalů, ať už jde o bicepsy, tricepsy, ramena, lýtka a stehna. Takové věže jsou pochopitelně dražší, ale víte na nich cvičit například i veslování.

Ostatní stroje jsou určeny pro cvičení konkrétních partií, ale zároveň platí, že největším benefitem bez ohledu na výběr je, že bez ohledu na konkrétní druh podporujete s těmito stroji hubnutí celkově. Jsou totiž ideální na spalování kalorií a pomáhají komplexně na aerobní zdraví. Pokud je zkombinujete, budete efekt na hubnutí maximální.

Jak a kde koupit fitness stroje na hubnutí a jeho podporu

Koupě fitness strojů je pro většinu lidí záležitostí, ve které se až tak dobře nevyznají. Proto je důležité vybrat si takového prodejce, kde budete mít všechny důležité informace jako na dlani a zároveň půjde o ověřenou značku.

Jde o specializovaný eshop s fitness zařízením a stroji nabízející:
• jednoduchou koupi během pár minut a to přes počítač i přes smartphone
• bohatý výběr různých modelů, typů a značek a to hlavně skladem
• velmi rychlé doručení i do 48 hodin od převzetí stroje od prodejce
• máte výběr z více kurýrů a i montáže montážních technikem

Ke každému fitness stroji a zařízení získáte bohatý popis včetně všech technických parametrů a můžete si tak navzájem stroje porovnat. U většiny sortimentu máte doručení zdarma, k zařízením získáte i dárek a samozřejmostí jsou i různé slevy.

Při větších a dražších strojích a zařízeních si umíte vybrat i nákup na splátky za 0%, takže ani vybavení menší domácí posilovny či fitka nemusí nutně zruinovat vaši peněženku. Na vybraný sortiment získáte prodlouženou záruku až na 10 let. Platit můžete kurýrovi platební kartou i v hotovosti, případně platební kartou přes internet.

Proč vyzkoušet i Keto dietu

Ať už se rozhodnete pro nákup fitness strojů na hubnutí nebo ne, měli byste zamyslet i nad komplexnějším přístupem k hubnutí a spalování tuků. Do pozornosti vám dáváme Keto dietu, která patří mezi nejpopulárnější a zároveň má výborné výsledky.

Oproti jiným běžným dietám má Ketogenní několik důležitých výhod:
• je dlouhodobá, obvykle se drží i 3 měsíce a více, má tři fáze a hubnutí je postupné, takže nejde o žádný krátkodobý redukční a drastický dietní program
• je založena na přirozeném metabolickém stavu ketózy, během kterého tělo využívá jako primární zdroj energie ne cukry jako obvykle, ale sahá po tucích
• využití tuků na energii je v podobě jejich efektivnějšího spalování, konkrétně jde o spalování tukových zásob a tkání, což je pro hubnutí nejlepší
• aby ke ketóze přišlo, snížíte příjem sacharidů pod 50 gramů za den, hladovět však určitě nebudete, zvyšuje se totiž i příjem bílkovin, které vás zasytí

Kromě toho se během Keto diety jídelníček mění i tak, že se sníží příjem nezdravých tuků, naopak, zvýší se příjem zeleniny, ořechů a semen. Tělo bude mít dostatek vlákniny, která je důležitá pro správné trávení a také metabolismus, které hubnutí podporují.

Díky snížení příjmu sacharidů a nezdravých tuků má dieta pozitivní vliv na snížení hladiny cukru v krvi a působí preventivně vůči vzniku cukrovky, také přispívá ke zvýšení hladiny tzv. dobrého cholesterolu. Budete mít i dostatek vitamínů, minerálů a stopových prvků, na rozdíl od jiných diet nehrozí při Keto dietě chřadnutí svalů.

Výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Pro ty, co by chtěli ketogenní dietu zkusit, ale zároveň se obávají, že příprava jídel s vyšším obsahem bílkovin a nižším obsahem sacharidů by byla příliš náročná, je řešením využití značky KetoMix. Jde o producenta hotových jídel, nápojů a potravin.

267a8ceb

V nabídce této značky najdete totiž přípravky speciálně pro Keto dietu:
Sortiment KetoMix obsahuje hlavní jídla i potraviny využitelné celý den, které mají proteinový základ a minimum sacharidů, doplňují jejich nápoje a koktejly
Pokud se rozhodnete vyzkoušet tento dietní program, získáte tyto výhody:
• jednoduchá a rychlá příprava, která je záležitostí jen pár minut
• vyvážené složení bílkovin a jiných živin splňující podmínky diety
• bezpečná konzumace, kromě pečiva neobsahují potraviny ani lepek

Všechna jídla, nápoje a jiné produkty KetoMix jsou vyráběny z kvalitních surovin, nejsou zde používány žádné rizikové chemické přísady či konzervanty. Dobrou zprávou je, že jsou dobrým zdrojem vitaminů, minerálů a aminokyselin, které během diety využijete. Samozřejmostí je, že všechny potraviny a produkty mají proteinový základ a tak nenarušují ketózu.

Pokud jde o sortiment jídel, KetoMix nabízí proteinové kaše, omelety, polévky, palačinky, sušené maso, těstoviny, pečivo, pomazánky, pomazánky, dresinky a omáčky. Po celý den víte využít i proteinové tyčinky, na mlsání jsou zde chipsy, čokolády a jiné pochutiny.

Při nápojích můžete sáhnout po koktejlech v podobě prášku, stačí si jen vybrat typ a příchuť. K dispozici máte i veganské koktejly, co se týče příchutí, sáhnout můžete po ovocných, ale i příchuti kávy, kokosu či vanilky. Tato jídla a nápoje si můžete objednat samostatně, ale jsou k dispozici také v balíčcích pro držení Keto diety na týden, dva týdny či měsíc.

Jak a kde koupit výživové doplňky a přípravky na Keto dietu

Pokud vás Ketogenní dieta zaujala a chtěli byste ji vyzkoušet právě s využitím sortimentu KetoMix, není nic jednoduššího. Celou nabídku jídel, nápojů i doplňků výživy této značky najdete na jejím oficiálním webu www.ketomix.cz, kde je i online obchod.

Objednávku vyřídíte přes internet, takový způsob koupě má několik plusů:
• není třeba nikam osobně jít, nákup i doručení probíhá přímo u vás
• objednávka je věcí pár minut, můžete ji udělat přes počítač i mobil
• jde o oficiální eshop značky, máte tak jistotu nejlepší ceny i originality
• víte sáhnout po několika možnostech platby i způsobu doručení
Nákup je věcí několika minut a kliknutí, přičemž probíhá stejně, jako v kterémkoli běžném eshopu. Stačí do online košíku vložit ty potraviny, jídla, nápoje a produkty, o které máte zájem, vyplnit své údaje a vybrat už jen způsob doručení a platby.


HUBNUTÍ S KETOMIXEM
– Rychlé hubnutí bez hladovění pro ženy a muže
– Bez lepku a škodlivých chemických přísad
– Vhodný už od první fáze Ketomix diety
– Koktejlem můžete nahradit až 5 denních jídel
– Zdroj pro tělo nezbytných vitamínů a minerálních látek


Platit můžete v hotovosti při převzetí zásilky, ale také předem, ať už přes internet banking nebo platební kartou online. Kurýr vám zásilku doručí zpravidla do 3 pracovních dnů, při větší objednávce neplatíte žádnou dopravu. Pokud byste měli jakékoli další otázky a dotazy, k dispozici je online a telefonická infolinka, kde vám je operátoři zodpoví.

Hlasovanie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno